Gde je i šta radi Miroslav “Mika” Janković?

0
683

Kao što naši verni pratioci znaju, volimo da pratimo dešavanja na terenu ali i dešavanja oko terena. U poslednje vreme smo se usredsredili na 40×20 a zatim nam je zapalo za oko da nema jednog kontrolora koga ni “Bog otac” nije mogao da “smakne” sa liste.

Da, pogodili ste, to je Miroslav Janković (Mika). To je onaj kontrolor koji je prošle godine sakupio 500 negativnih poena. Paaa daa, tako je, to je onaj tekst gde smo pisali ko je najbolji a ko najgori u ZSiK koja je totalno izgubila legitimitet i potonula.

Kada bismo se “zavirili” u njegov džep (takođe tekst od prošle godine) to je izgledalo ovako:

“Prvi na listi je Miroslav Mika Janković koji je imao najviše utakmica ove sezone. Bio je angažovan 19 puta u ARKUS ligi. U regularnom delu prvenstva bio je kontrolor 3 puta a u plej – ofu ili doigravanju za opstanak vršio je kontrolu samo jednom dok je kod dama bio angažovan čak 13 puta u regularnom delu dok je 2 puta bio angažovan u plej – ofu. U Super B ligi kod muškaraca je vršio funkciju kontrolora 9 puta dok je kod dama bio zadužen za kontrolu 2 puta. Kada bismo sve to sabrali to je 19 utakmica u ARKUS ligi i 11 utakmica u Super B ligi što je ukupno 30 utakmica. Kod muškaraca je inkasirao 118.500 dinara dok je kod žena imao prihod od 153.000 dinara što je zbirno 271.500 dinara.”

Ove sezone bio je delegiran jedanput na Super B ligi ako se ne varamo. Da li se to popularni “Mika” povukao i rešio da se usavršava pod stare dane kako ga zli jezici ne bi prozivali i kako ne bi i ove sezone skupio 500 negativnih poena, ostaje da vidimo.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here