ZVANIČNO – Slave Jankovski i Toni Jakić novi igrači Golden Arta!

0
391

Golden Art, koji će i ove sezone igrati u ligi sa najboljim rukometnim ekipama u zemlji, a želi što bolji uspeh i ostvarenje zacrtanih ciljeva, pojačao je konkurenciju na dve pozicije na levoj strani sa dva mlada igrača. Kako je objavio 24Rakomet, Slave Jankovski i Toni Jakić novi su rukometaši Golden Arta.

Levo krilo Slave Jankovski i levi bek Toni Jakić biće deo tima koji vodi Nikola Matlieski u naredne dve godine, a uprkos zadacima u napadu, obojica će biti važan deo defanzivne formacije Golden Arta.

Strumičanin Jankovski, koji igra na levom krilu, ranije je u karijeri igrao za Zomimak u svom rodnom gradu, odakle je prešao u Vardar junior, da bi se ponovo vratio u Strumicu, ovoga puta u Astraion, a u Golden Art je došao iz Struge.

Toni Jakić igra na poziciji levog beka, a njegov angažman trebalo bi da da širinu na bekovskoj poziciji, ali i snagu u odbrani Golden Arta.

Rođen je u Metkoviću pre 22 godine, prve korake napravio je u rodnom gradu u metkovskoj školi rukometa, kasnije je prešao u Metalac, a prošle sezone nosio je dres Dubrovnika.

Golden Art će ove sezone na levom krilu pored Jankovskog imati Simona Gučeskog i Esada Drpljanina, dok su na poziciji levog beka pored novajlije Jakića, stručnom štabu na raspolaganju Andrija Mandić i Hristijan Milošeski.

Golden Art će u novoj sezoni Super lige igrati u grupi B zajedno sa ekipama Eurofarm Pelistera, Eurofarm Pelistera 2, Tikveš, Prolet, Radoviš, Junior Kisela Voda i Skoplje.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here