ZVANIČNO – Blagojče Trajkovski potpisao za Alkaloid!

0
310

Novi superligaš Alkaloid svoj roster “puni” sa nekoliko makedonskih reprezentativaca. Poznato ime se priključuje a to je iskusni čuvar mreže Blagojče Trajkovski.

Golman iz Prilepa je četiri sezone branio u Eurofarm Pelisteru i u drugom timu bitoljskog kluba, ali je odlučio da je vreme za novi izazov u ​​karijeri. Iako je bilo ponuda iz drugih superligaša, Trajkovski je ipak odlučio da prihvati ponudu Alkaloida.

Novi projekat Alkaloid, iza kojeg stoje predsednik Rukometnog saveza Makedonije i selektor Kire Lazarov, postaje sve atraktivniji za reprezentativce Makedonije u svim kategorijama. Golman Trajkovski je svojevremeno bio deo reprezentacije na Svetskom prvenstvu 2017, a dobio je poziv od Lazarova da igra na Evropskom prvenstvu 2022. u Mađarskoj i Slovačkoj.

Trajkovski dolazi iz Prilepa, branio je boje Vardara, Kumanova, Radoviša, MAKS Strumice i Ohrida, pre nego što je prešao u Bitolj, gde je igrao od 2018. godine.

Pored Trajkovskog, Alkaloid su do sada pojačala još trojica reprezentativaca – Nikola Markoski, Marko Mitev i Mihajlo Mladenović.

Ponude su poslate mnogima, ali su neki od njih negativno odgovorili na ponudu i ostaće u sadašnjim klubovima.

Neporaženi Alkaloid sa 27 pobeda i jednim remijem završio je sezonu u Prvoj ligi i obezbedio plasman u elitno takmičenje.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here