ZVANIČNO – Bela Palanka zbog nedostatka finansijskih sredstava odustala od takmičenja!

0
472

Ovog vikenda nastavilo se prvenstvo Super B lige, ali takmičenje neće nastaviti rukometaši Bele Palanke jer su od njega odustali zbog, kako su naveli u obaveštenju ligi, prevashodno finansijkih razloga. Predsednik kluba nije pojasnio kako su došli u lošu finansijsku situaciju.

Rukometaši kluba iz Bele Palanke polusezonu su završili na poslednjem, 12. mestu na tabeli, sa samo jednom pobedom i 10 poraza, ali priliku da poprave skor i obezbede opstanak neće ni imati.

Kako su obavestili direktora lige – odustaju od takmičenja.

  • Direktor SBRL je dana 30.01.2024. godine, a prema zaprimljenom pismenom od strane ORK Bela Palanka iz Bele Palanke koje je pristiglo putem službene elektronske pošte i sa potpisom zakonskog zastupnika overenog pečatom udruženja, doneo ovo rešenje o prestanku takmičenja. ORK Bela Palanka iz Bele Palanke je u svom pismenom naveo da je u nemogućnosti da nastavi započeto takmičenje prevashodno iz finansijskih razloga – piše u odluci.

U rešenju koji je potpisao direktor lige Ivan Milivojević stoji da se utvrđuje prestanak takmičarskih aktivnosti Bele Palanke, kao i da će svi postignuti rezultati ove sezone biti izbrisani, shodno Propozicijama takmičenja.

Predsednik kluba Miki Zlatković nije hteo da pojasni detalje odustajanja od takmičenja.

Taj klub se, kao i veliki broj na jugu zemlje, većinski finansira iz budžeta lokalne samouprave, ali Zlatković nije želeo da objasni medijima kako su dospeli u lošu finansijsku situaciju.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here