Zoran Roganović: “Najteži protivnik u nezgodnom trenutku!”

0
277

Selektor crnogorskih rukometaša Zoran Roganović očekuje da Crna Gora uz veliku podršku sa tribina odigra dobro protiv Danske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Posle bledih izdanja i rezultata ispod očekivanja u prva dva meča ciklusa za EURO, crnogorska selekcija biće na velikom iskušenju.

Skandinavci u Crnu Goru dolaze kao zvanični olimpijski i svetski prvaci, reprezentacija sa najvišim rejtingom u rukometnim okvirima.

  • Sagledali smo greške, kao i neke dobre stvari i to nam daje za pravo da ćemo popraviti utisak sa početka kvalifikacija. Sa ovakvim protivnikom najvećeg mogućeg renomea želimo da odigramo dvije dobre utakmice. Iskoristio bih priliku da pozovem sve naše navijače da napunimo “Moraču” jer nam istorija kaže da nikad nismo podbacili, kada je publika bila uz nas, kao osmi igrač i davala nam vjetar u leđa, rekao je Roganović.

Crna Gora ima samo bod iz utakmica sa Farskim Ostrvima i Ukrajinom, pa nije realno očekivati da se izgubljeno nadoknadi u meču sa Dancima.

  • Ovo je najteži mogući protivnik u ovom trenutku. Dolazi nam svjetski i olimpijski šampion u trenutku kada nismo startovali najbolje. Nismo ostvarili zacrtano u prethodne dvije utakmice. Poslije turnira u Hrvatskoj u decembru i januaru, gdje su se neke stvari popravile, nadam se mnogo boljem pristupu i nastupu protiv Danske jer je takav protivnik koji zaslužuje najveću moguću alarmantnost, dodao je Roganović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here