Zoran Radojičić nije više predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore

0
287

On je na toj funkciji bio od 24. septembra 2016. godine. Na čelu UO bio je i od juna 2005. do jula 2009. godine, nakon čega je izabran za predsednika skupštine i tu funkciju obavljao sedam godina.

  • Želim da ispoštujem član 62 stav 2 Zakona o sportu i podnosim ostavku na funkciju predsjednika Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore, uz želju da novoizabrani Predsjednik ubuduće postiže još bolje rezultate, kazao je Radojičić.

On se zahvalio kancelariji Rukometnog saveza na, kako je naveo, nesebičnom angažovanju i stručnom obavljanju poslova i zadataka iz svoje nadležnosti.

Radojičić je odluku o podnošenju ostavke objavio u izvještaju o realizaciji strategije razvoja rukometa u Crnoj Gori, od 5. avgusta 2017. do 31.12.2018. godine.

  • Na osnovu postavljenih opštih i posebnih ciljeva i zadataka, utvrđenih Strategijom razvoja rukometa u Crnoj Gori, definisanih Akcionim planom i praćenja dinamike njihove realizacije za period od 5. avgusta 2017. do 28. decembra. 2018. godine, može se konstatovati da su realizovane sve strateške aktivnosti u oblastima koje su pod direktnim ovlašćenjima UO, piše u izveštaju Radojičića koji je dostavljen Skupštini RSCG.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here