Zoran Ilić potpisao za Hamburg – Aleks Vlah predstavljen u Olborgu!

0
698

Desni bek Vesprema i reprezentacije Mađarske Zoran Ilić na leto će napustiti klub i prelazi u Hamburg, sa kojim je dogovorio dvogodišnju saradnju.

Pivotmen Štutgarta i švedski reprezentativac Oskar Bergendal braniće boje Magdeburga do kraja sezone i biće zamena za povređenog Danca Suagstrupa.

Danski vicešampion Olborg promovisao je slovenačkog reprezentativca ​​Aleksa Vlaha, koji je potpisao ugovor na tri sezone i na leto će iz Celja preći u Dansku, gde će biti zamena za Palmarsona.

Ekaterina Ljubjanaja promenila je klub u Izraelu. Iz Makabi Arazim Ramat Gana, ruska internacionalka prelazi u Makabi Rišon le Zion, gde će biti koleginica Dragane Petkovske.

Crnogorska reprezentativka Marta Batinović na leto će promeniti klub, ali će ostati u Rumuniji. Ona napušta Gloriju Buzau i prelazi u Magura Čisnadie, gde igra i Elena Gjorgjievska.

Golman Zagreba Dino Slavić posle dve sezone provedene u hrvatskom šampionu ponovo će otići u inostranstvo. Dogovorio se sa francuskim Limožem i potpisao ugovor na dve sezone.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here