Vukšić – Hamidović – “Slovenija je favorit ali se pitamo i mi!”

0
269

Rukometaši Bosne i Hercegovine ove nedelje nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicama protiv Slovenije i Crne Gore.

Prvi je na programu 27. aprila od 20 časova u Cazinu, a rival “Zmajevima” biće Slovenija, dok tri dana kasnije Bosna i Hercegovina gostuje Crnoj Gori.

  • Od nedjelje smo u Cazinu. Očekujemo još par igrača da nam se priključe, kako bismo bili kompletni. U četvrtak igramo prvi meč protiv Slovenije, a nakon toga putujemo u Crnu Goru. Od ovog okupljanja očekujemo da osiguramo plasman na Evropsko prvenstvo. Pozivan sve navijače da u četvrtak dođu u dvoranu u Cazinu i podrže nas – poručio je rerezentativac Milan Vukšić.

Pripreme i naredne mečevve najavio je reprezentativac Dino Hamidović.

  • Četvrti je dan kako smo tu u Cazinu, pridružili su nam se i igrači koji su nedostajali. U četvrtak nas očekuje utakmica protiv Slovenije. Znamo da nam dolaze u podmlađenom sastavu, ali to ne mijenja njihov kvalitet. Nadam se da ćemo ostati zdravi i da ćemo tako ući u utakmicu i nadam se ostvariti barem jedan bod što će nam biti dovoljno da se plasiramo na prvenstvo. Poslije toga putujemo u Crnu Goru, igramo u Podgorici i ovim putem pozivam sve navijače Bosne i Hercegovine da nas u što većem broju podrže u Cazinu – rekao je reprezentativac Dino Hamidović.

Nakon četiri odigrana kola u Grupi 7 prvoplasirana je Slovenija, koja ima osam bodova i već je izborila plasman na Evropsko prvenstvo. Crna Gora i BiH imaju po četiri boda, a Južna srpska pokrajina je bez bodova.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here