Vogošća PH igra derbi meč sa Banjalučkim Borcem!

0
324

Rukometaši Vogošće u subotu, 09.03.2019. sa početkom u 19,00 časova igraju derbi 17. kola Premijer lige BiH sa banjalučkim Borcem, a duel je u dvorani “Amel Bečković” Vogošća.

  • Biće to pravi derbi, ali i veoma bitna utakmica i za nas i za Borac. Nadam se da ćemo u drugoj utakmici u Premijer ligi ove sezone na našem terenu slaviti, ali moramo maksimalno ozbiljno ući u meč. Raspored nam je jako gust i u svakoj utakmici do sada su nijanse odlučivale. Borac je iskusan, kvalitetan tim, ali se i mi pitamo, i nadam se da ćemo u subotu slaviti pobjedu pred našom publikom, rekao je Fetah Kadrić, predsednik UO RK „Vogošća Poljine Hills“.

Utakmica dobro poznatih rivala će biti prava poslastica za ljubitelje rukometa.

A Damir Efendić golman Vogošće kaže:

  • Dolazi nam ekipa Borca koja je po meni favorit za duplu krunu ove sezone. Mi smo u jednom periodu loše forme i tražimo izlaz iz toga. Bit će teška utakmica za nas, nadam se da ćemo uspjeti pokazati karakter jer sve utakmice koje nam dolaze uključujući i Borac su veoma važne. Ovom prilikom pozivam sve naše navijače da dođu i pruže nam podršku koju zaista trebamo.

Na tribinama dvorane Amel Bečković će biće i navijači Borca koji su i zvanično najavili svoj dolazak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here