Vlasotinčani prejaki za Blačane!

0
250

U sportskoj hali “Čika Duško Jovanović” u Blacu odigrano je 9. kolo između ekipa Jastrepca koje se nalazi na 6. mestu Prve rukometne lige “Istok” i ekipe ORK Vlasotinca koje je se učvrstilo na 3. mestu posle poraza Radničkog iz Ćuprije u Zaječaru.

Utakmicu je otvorio predvodnik Jastrepca Hadžić Aleksandar koji je na ovom meču pogađao 7 puta da bi se rezultat preokrenuo već u 4. minutu preko Stefanović Nikole koji je proglašen za igrača utakmice sa 8 pogodaka. Malo golova je bilo u prvom poluvremenu, svega 15. Ekipe nisu bile tako raspoložene za igru pa su otišle na desetominutno “hlađenje” gde je Vlasotince vodilo 10:5.

U drugom poluvremenu kao da su izašle druge ekipe, raspoložnije i motivisanije za igru. Vlasotinčani su povećavali razliku ali domaćin se budi u 51. minutu i dolazi na -4. Nekako su rukometaši Vlasotinca smogli snage i pojačali tempo gde su utakmicu završili rezultatom 28:17.

Stefanović Nikolu pratili su saigrači Stojković Stefan sa 5 i Seizović Dragoljub sa 4 pogodaka. U ekipi Jastrepca kome je ovo 4. poraz pogađali su pored Hadžić Aleksandra i Jovanović Marko 7 puta dok su se Bošković, Radenković i Nikolić upisali po jedanput.

Sledeće kolo ekipa Jastrepca će otputovati u Jagodinu gde se očekuje pravi rukometni spektakl dok će Vlasotince dočekati prvoplasiranu ekipu Zaječara koja je sve bliža Super B ligi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here