Vladimir Cupara ostaje u Vespremu – Pauleta Fopa ostaje verna Brestu!

0
322

Srpski reprezentativni golman Vladimir Cupara produžio je ugovor sa mađarskim gigantom Vespremom na još jednu sezonu, uz mogućnost produženja za još jednu ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom.

Posle trenera Ulrika Kirkelija, prvim pojačanjem za narednu sezonu pohvalio se i mađarski Đer. Reč je o Bruni De Pauli, koja dolazi iz francuskog Meca i potpisala je ugovor do 2025. godine.

Rumunski ĆSM Bukurešt saopštio je da je potpisan ugovor sa norveškom reprezentativkom Vildom Ingstad, koja posle sedam sezona napušta danski Esbjerg. Potpisala je za ĆSM Bukurešt do 2025. godine, a ugovor sa rumunskim timom na dve sezone produžila je i golmanka Mari Davidsen.

Slovački Tatran Prešov saopštio je da je potpisao ugovor sa Lukašem Gogolejem, koji dolazi iz francuske ekipe Selesta. 25-godišnji Poljak se obavezao da će ostati u Prešovu do kraja sezone.

Pauleta Popa, koja je imala odlične nastupe u reprezentaciji Francuske na prošlom Evropskom prvenstvu u Makedoniji, potpisala je novi ugovor sa Brest Bretanjom i u ovom klubu će ostati najmanje do 2027. godine.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here