Vladica Stojanović ponovo na 40×20!

0
460

Iako je najavio da se povukao sa 40×20 i da će svoju karijeru graditi iza linije terena, Vladica Stojanović nije mogao da izdrži te se vratio onome što najbolje radi, igra.

Novajlija u ligi osokoljen pobedom nad Dinamom iz Pančeva angažovao je iskusnog igrača koji iza sebe ima sjajnu karijeru i najavili su ga sa Uba kao najveće pojačanje u istoriji ovog kluba.

Vladica Stojanović je završio svoju karijeru, seo na klupu Jugovića, potom nije neko vreme bio trener da bi zatim ponovo preuzeo ekipu. Nije mogao da nastavi u Jugoviću te je ponovo napustio trenersko mesto koje je preuzeo Đuro Tojagić. Sada će igrati na Ubu i sigurno će pomoći ovoj ekipi kojoj je primarni cilj opstanak u eliti.

42-godišnji Beograđanin je u svojoj karijeri kao igrač igrao za Crvenu zvezdu, Partizan, Bidasou Irun, Melsungen, Tuluz, Konstancu, Sport klub Katar, Ajntraht Hildenshajm, Eks Provans, Bnei Hercelija, Ramat Hašaron i Jugović. Sa reprezentacijom je osvojio 5. mesto na SP-u i 9. mesto na EP-u.

Stojanović će prvu utakmicu odigrati protiv Metaloplastike u subotu od 18 časova.

Na pitanje Rukometnog Žurnala kako je došlo do saradnje, Stojanović je kratko odgovorio:

  • Uprava Uba je bila zainteresovana a moj dobar prijatelj Milan Kosanović je mnogo pomogao oko transfera. Za mene je ovo veliki izazov. Odradio sam već trening, atmosfera je super, igrači su sjajni. Davaćemo sigurno maksimum.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here