Vinkovački rukometaši pobedili favorizovanu Dubravu!

0
251

Kada su se mnogi najmanje nadali, vinkovački rukometaši su zaigrali iznad svih očekivanja i ostvarili gostujuću pobedu, i to protiv vodećeg sastava Premijer lige, zagrebačke Dubrave. Dugo se čekao jedan vinkovački nalet. Bili su u klubu uvereni da će on doći, međutim malo im je ko davao izgleda da će uspeti iznenaditi neugodan sastav iz zagrebačkog kvarta. Od prvog minuta Vinkovčani su zaigrali kao da im je ovo utakmica koja odlučuje o životu ili smrti. Sve je u redovima Spačve funkcionisalo odlično, od golmana Ereša koji je odbranio 17 šuteva rukometaša Dubrave i istakao se u najboljeg igrača susreta, pa sve do poslednjeg igrača koji je zaigrao u susretu. Trener Vinkovčana Josip Mečić bio je, naravno, zadovoljan onim kako su zaigrali njegovi igrači.

Djelovali su naši igraču u skladu sa svime što smo se dogovorili uoči ove utakmice. Moram reći da su svi dali svoj maksimum i da pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Kontrolirali smo susret svih 60 minuta i nismo dopustili da nam domaćin poremeti ritam igre, a na kraju i slavlje koje smo zaslužili u svim segmentima – ne skrivajući oduševljenje rekao je trener Vinkovčana Josip Mečić.

Ovom pobedom Vinkovčani su pre svega pobegli iz opasne zone, a ponovno su se uključili u bitku za četvrto mesto koje vodi i sledeće polusezone u Ligu za šampiona. Trenutno im je četvrto mesto udaljeno samo dva boda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here