VIDEO INTERVJU: Ervin Fojhtman – “Cilj je izboriti opstanak sa ekipom Istra!”

0
205

Kako si doživeo Svetsko prvenstvo i da li si zadovoljan konačnim plasmanom reprezentacije Čilea i tvojom igrom?

  • Napravili smo veliki istorijski podvig što se tiče Svetskog prvenstva. Čini mi se da smo mogli u poslednjem mečevima mnogo bolje protiv Katara i Makedonije. Sa jedne strane srećni smo što smo ispisali istoriju, a sa druge strane ostaje žal zato što nismo slavili protiv Makedonije i Katara.

Nastupao si na velikom Svetskom prvenstvu koje se prvi put održalo u dve države. Bio si 7. strelac i vodio reprezentaciju Čilea do 16. mesta. Da li si ove 2019. godine pružio najbolju igru od kada si u reprezentaciji?

  • Jeste apsolutno. Srećan sam što sam pružio onakvu igru. Želeo sam da pružim celog sebe ali u nekim slučajevima nisam mogao da dođem do izražaja.

Kako bi uporedio Nemačku i Francusku ligu, da li si zadovoljan svojim igrama do sada u Istru?

  • Mislim da je Bundesliga “veća” što se tiče timova, ali mislim da je kvalitet Francuske lige malo veći u odnosu na Nemačku. Nisam zadovoljan, nalazimo se u zoni ispadanja. Nisam zadovoljan svojim igrama u Istru jer mislim da mogu mnogo bolje od ovoga gde mi je cilj da pomognem Istru da opstane u prvoj ligi.

Planovi za budućnost?

  • Za sada jedini plan mi je da ostanemo u ligi. Posle Svetskog prvenstva imao sam ponude iz mnogih klubova ali kao što sam već rekao jedini i primarni cilj bio je opstanak sa ekipom Istra.

VIDEO intervju: Erwin Feuchtmann

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име