Uroš Zorman odabrao igrače za EP 2024!

0
194

Muška reprezentacija Slovenije završila je pripreme za ovogodišnje Evropsko prvenstvo koje se od srede održava u Nemačkoj. Posle treninga u ponedeljak, selektor Uroš Zorman odabrao je 18 igrača koji će igrati u Nemačkoj.

Glavna tema priprema bile su mnoge povrede. Već je bilo jasno da Domen Makuc i Stefan Žabić neće biti u reprezentaciji zbog povreda, a Blaž Janc je bio primoran da se povuče zbog problema sa leđima.

Dan posle Božića sa treninzima je krenuo 21 igrač, a na treningu u ponedeljak učestvovalo je samo 19. Pre odlaska na turnir u Poreču trening je napustio Tadej Kljun, a u hrvatskoj Istri je koleno povredio Rok Ovniček.

Na spisku putnika su Tilen Kodrin, Staš Slatinek Jovičić, Tadej Mazej, Gašper Marguč, Domen Novak, Aleks Vlah, Borut Mačkovšek, Dean Bombač, Miha Zarabec, Jure Dolenec, Nejc Cehte, Blaž Blagotinšek, Matic Suholežnik , Kristjan Horžen, Jernej Drobež, Klemen Ferlin, Urban Lesjak i Miljan Vujović.

Prva utakmica Slovenije je u četvrtak, kada će biti otvaranju grupe D u Mercedes-Benz Areni u Berlinu od 18:00 časova sa Farskim Ostrvima.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here