Uroš Kojadinović – “Neopisiv osećaj, sve je bilo fantastično!”

0
239

Na vrata muške seniorske reprezentacije Srbije kuca sve više mladih igrača, ali posebno obraduje, kada je to neko iz domaćeg prvenstva.

Uroš Kojadinović, bek Partizana, ni u najluđim snovima nije sanjao da će jedne nedelje da igra Super ligu Srbije, a već kroz nekoliko da bude u Minhenu, na Evropskom prvenstvu.

  • Neopisiv osećaj! Sve je bilo posebno. Sam polazak na utakmicu, priprema pred utakmicu, dolazak u svlačionicu, ilazak na teren. Tu sam se osetio počastvovanu i privilegovano što sam deo reprezentacije. Postojao je pritisak i neka pozitivna trema, ali mislim da se nije videla toliko na terenu.

Od saigrača je dobijao samo potporu za svaki trenutak u igri.

  • Svi iz tima su mi pružali podršku, svi su mi rekli da se ne opterećujem, da radim ono što najbolje znam i što sam nadam se i pokazao. Usledio je gol prvenac i mislim da me je neko pitao kako želim da taj gol izgleda i to protiv Islanda, da ne bih mogao bolje da poželim i opišem. Ishod je korektan, ali sigurno da ostaje žal posebno kada odigraš 59. minuta sjajne odbrane. Nećemo padati, idemo dalje, okrećemo se narednoj utakmici i težimo pobedi.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here