Umažani dočekuju Rudar

0
237

Mirno, možda čak i preležerno, otišli su rukometaši Umaga na gostovanje u Varaždin. No, kad su stali na parket, krenula je bespoštedna borba nakon koje su ipak morali da ostavie bodove na severu Hrvatske.

UMAG – RUDAR (subota, 19:30)

Utakmica koja ih čeka u subotu dijametralno je suprotna. Umažani su apsolutni favoriti, a Rudar stiže nakon domaćeg poraza. Momci iz samoborskog predgrađa ne moraju jako ni da brinu o bodovima trenutno jer Umag će gotovo sigurno u borbu za šampiona (a u tom slučaju se bodovi iz te utakmice ne prenose), pa im poraz na severozapadu Istre ne nosi ništa preterano loše.

  • Oni su u dosta teškoj situaciji, a naravno mi smo favoriti. Jedina opasnost je uvijek u tome da ih podcijenimo. Međutim, siguran sam da ovog puta to neće biti problem jer su nam domaći bodovi potrebni za ulazak u gornji dom i razigravanje za prvaka, rekao je Tomislav Bošnjak, kreator umaške igre pa nastavio:
  • Kroz cijeli tjedan se spremamo i analiziramo pogreške u prethodnom susretu. Također, tražimo slabe točke protivnike kako bi u subotu mogli sve odraditi sukladno dogovoru s trenerom. Moramo malo popraviti napadačku igru te uz korekcije u obrani ne sumnjam u našu pobjedu. Sigurno ćemo ih ozbiljno shvatiti, okončao je Bošnjak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име