U Španiji nas očekuje kvalitetan turnir!

0
257

Ženska reprezentacija Srbije odradila je dvodnevne pripreme u SC “Kovilovo” nakon kojih sledi odlazak na kvalitetan turnir u španskoj Palensiji gde će izabranice selektora Lubomira Obradovića odmeriti snage sa selekcijama domaćina, Brazila i Švajcarske. Bez par standardnih reprezentativki, ali i sa nekim novim snagama, stručni štab je pokušao da uigra tim koji će biti konkurentan svim rivalima na turniru koji Srpkinje otvaraju sa Brazilom.

  • Očekujemo da nastavimo tamo gde smo stali na Evropskom prvenstvu. Ovo će nam poslužiti kao dobra priprema za baraž sa Poljakinjama. Turnir je jako kvalitetan, čekaju nas utakmice sa Španijom i Brazilom. Ne želimo nazad, idemo samo napred – kaže golman Marina Pantić, koja je debitovala na velikim takmičenjima nastupom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj prošlog decembra.

Aleksandra Vukajlović ovako vidi predstojeće provere:

  • Očekuje nas ozbiljan turnir. Opet imamo tu nesreću da smo u problemu sa povredama. S druge strane, dobra stvar je što će selektor dati šansu nekim mladim igračicama koje bi trebalo da pokažu koliko mogu u jakoj konkurenciji kakva će biti na turniru u Palensiji. Daćemo sve od sebe da turnir iskoristimo na najbolji mogući način. Očekujem da se plasiramo na Svetsko prvenstvo i da tamo napravimo više nego na Evropskom prvenstvu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here