U reprezentaciji vlada pozitivna atmosfera

0
243

Levi bek reprezentacije Srbije, Ivan Mošić, apostrofira atmosferu u nacionalnom timu kao jedan od glavnih aduta pred nastupajuće Svetsko prvenstvo 2019 koje počinje 10. januara u Nemačkoj i Danskoj. Član španskog Ademar Leona, debitovao je za nacionalni tim u EHF nedelji u oktobru na startu kvalifikacija za EP 2020.

Atmosfera u ekipi je fenomenalna. Trenira se odlično – dva puta dnevno. Novi selektor, nova ekipa, upoznajemo se polako i idemo trening po trening, dan za danom – rekao je Mošić.

Prva prijateljska utakmica sa Tunisom dolaz nakon ozbiljnijih treninga. Mi ćemo u taj meč ući kao i u svaki drugi, jer takve utakmice treba da posluže za samopouzdanje, za uigravanje kako bi se što bolje upoznali. Svakog protivnika ćemo respektovati i gledati na isti način.

Nije želeo mnogo da govori o tome koliko reprezentacija može na predstojećem turniru.

O ambicijama je dosta rano govoriti, jedno je realnost, a jedno su očekivanja. Grupa nam je najteža na prenstvu, igramo i sa domaćinom. Ućićemo u svaki meč borbeno i bićemo motivisati, idemo iz utakmice u utakmicu. Željno iščekujemo prvenstvo kako bi se maksimalno dokazali – zajključio je Ivan Mošić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here