Trebjesa NOA poražena od Devetke!

0
185

Posle nešto više od 3 meseca pauze nastavljen je šampionat u 1. ženskoj rukometnoj ligi .Na startu prolećnog dela šampionata “medvjedice” su poražene od ekipe ŽRK Devetka retultatom 30:22. Meč koji je obilovao sa dosta borbenosti i brze igre, sa dosta tehničkih grešaka sa jedne i druge strane. Loše prvo poluvreme gde su Nikšićanke dozvolile protivniku da igra svoju igru, u nastavku nešto bolja igra, ali karakteristično je da su se u ovoj utakmici zaista propisno ispromašivali. Sledi nedelja za ispravak grešaka i za analizu, a u narednom kolu “medvjedice” će odmjeriti snage sa ekipom ŽRK Nikšić.

Pre toga “medvjedice” ce učestovati na tradicionalnom “Osmomartovskom” turniru u Trebinju. Pre samog početka utakmice u ime RK Trebjesa uručen je poklon treneru ŽRK Devetka Olga Sekulić koja je jedna od 8 zvezda RK Budućnost.

RK TREBJESA : Pandurević, Raičević, Mijanović 8, Ivanovic 1, Čvorović, Miljanić 4, Peković 1, Jukić, Koprivica, Blečić 1, Bošnjak 2, Varajić 2, Lalić, Bubanja, Lalatović 4, Gardašević.

ŽRK Devetka : Mandić, Sekulić, Stojanović 11, Petković 4, Čarapić, Kovačević 4, Ivanović, Bulatović, Saveljić, Jovićević, Tomković, Vuković 1, Radonjić, Dragić 6, Pejović 2.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име