Trebjesa NOA osvojila međunarodni kup “Voljenom gradu Mostar 2019”

0
180

U organizaciji RK Lokomotiva iz Mostara održan je tradicionalni Međunarodni rukometni turnir „Voljenom gradu Mostar 2019“ a na turniru osim domaćina ŽRK Lokomotiva učestovale su ekipe ŽRK Metković iz Hrvatske, RK Korčula iz Hrvatske, ŽRK Iskra iz Stolca, ŽRK Turbina iz Jablanice i pionirke našeg kluba . Do finala mlade „medvjedice“ savladale su ekipe OŽRK Iskra Stolca rezultatom 17:10, zatim ekipu ŽRK Turbina Jablanica rezultatom 21:6, dok su u finalu savladali domaćina ekipu ŽRK Lokomotiva rezultatom 17:6 .

Konačan plasman:

 1. RK TREBJESA NOA
  2. ŽRK Lokomotiva
  3. ŽRK Turbina Jablanica
  4. ŽRK Metković
  5. OŽRK Iskra Stolac
  6. ŽRK Korčula

Sa turnira rukometašice iz Nikšića su se vratile “jače„ i za dve individualne nagrade i to za najboljeg igrača koja je otišla u ruke Anđele Gezović i najboljeg golmana turnira koja je otišla u ruke Aleksandre Kecojević. Sve to ne bi bilo moguće bez pomoći svojih saigračica koje su osvojile ovaj prestižni Međunarodni turnir: Sara Burić, Bojana Dorongić, Maša Popović , Anja Drašković, Jelena Marjanović, Kokotović Ađjela i Anastasija, Marjanović Marija, Gvozdenović Jovana, Mandić Ivona, Đurović Milica, Božović Anja, Gagović Milena, Bojanić Anja, Bajović Danijela, Dubljević Maša, Mićković Sanja.

Rukometni turnir ‘Voljenom gradu Mostar 2019.’ se odigrao u sportskoj dvorani USRC ‘M.H. Hujka’ u Severnom logoru, a koji je tradicionalna rukometna manifestacija koju organizuje rukometni klub ‘Lokomotiva’ Mostar sa osnovnim ciljem da se kroz takmičenje druže rukometašice, njihovi treneri, klupski funkcioneri te ostali rukometni radnici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име