TRANSFERI – Zaadi potpisala za Krim Merkator!

0
288

Bundesligaš Štutgart angažovao je grčkog talenta Ahileasa Toskasa i sklopio saradnju na tri sezone do 2027. godine. Desni bek ima 19 godina i igra za ekipu Drame.

Nemački Hanover saopštio je da je raskinut ugovor sa golmanom Dariom Kvenštedom. Golman je došao iz Kila u leto 2022. godine, odigrao je do sada 62 meča i odlazi sledećeg leta.

Francuski Šamberi produžio ugovore sa trojicom rukometaša. Španski srednji bekovi Hosu Goni i Alehandro Kostoja ostaju do 2026. i 2027. godine, dok je desno krilo Kido Traore produžen do 2028. godine.

Francuski Brest Bretanj je potpisao ugovor sa reprezentativcem Senegala Havom N’Diaj za ostatak sezone. Do sada je bila deo rumunskog tima Glorije Buzau.

Levo krilo Lion Zaharias, koji je do sada igrao za Rajn Nekar Leven, od sledeće sezone biće deo Veclara. Ovaj 20-godišnji rukometaš biće zamena u Veclaru za Emila Melegarda.

Francuska reprezentativka Gras Zaadi napušta rumunski ĆSM Bukurešt i prelazi u slovenački Krim. Tamo će zameniti sunarodnicu Alison Pino, a potpisala je ugovor do 2026. godine.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here