TRANSFERI – Svetislav Verkić u Švajcarskoj, Luiš Frade u Barseloni do 2026. godine!

0
526

Katalonski gigant Barselona odlučio je da zadrži Luiša Fradea. Uprava Barselone i reprezentativac Portugala dogovorili su novu saradnju, koja će važiti do 2026. godine. Frade je u Barselonu stigao 2019. godine iz lisabonskog Sportinga. Ovaj 25-godišnji rukometaš postigao je 40 golova u Ligi šampiona u prvom delu tekuće sezone.

Slovenački šampion Celje najavio je raskid saradnje sa iskusnim Gregom Krečičem, koji se “pivarima” priključio početkom ove sezone iz Kopra. Desni bek će karijeru nastaviti u Bundesligi i nosiće dres Bergišera. Krečičev klub je na 16. poziciji u najboljoj ligi sveta. Celje je prethodno poslalo krilnog igrača Admira Muhovića na pozajmicu u banjalučki Borac.

Danski šampion GOG Gudme objavio je imena novih golmana za narednu sezonu. Golmanski dvojac kluba iz Gudmea činiće Petar Johanesen i Salah Butaf. Švedski internacionalac Johanesen igra u Bundesligi od 2015. godine, branio je gol Balingena i Lemga, a trenutno je član Bergišera. Butaf stiže u GOG Gudme iz Skanderborga.

42-godišnji golman Svetislav Verkić će se preseliti u Švajcarsku i braniti gol Sur Araua. U švajcarskom klubu biće zamena za zemljaka Dragana Marjanca, koji je nedavno operisao rame.

Reprezentativka Mađarske Naomi Pastor po završetku sezone preseliće se u Francusku. Ona je potpisala ugovor sa Nantom i prvo međunarodno iskustvo imaće u Francuskoj. Pastor je dovela svoju reprezentaciju do zlata na Svetskom prvenstvu za juniorke 2018. i bila je proglašena za najboljeg pivota na Svetskom prvenstvu za juniorke. Poslednje tri sezone bila je u ekipi Mošonmađarovara.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here