TRANSFERI – Slišković u Štutgartu – Kamil Šipšak ostaje u PSŽ-u!

0
587

Hrvatski levi bek Ivan Slišković napustio je Porto i njegova sledeća destinacija biće Štutgart. Slišković je potpisao ugovor na jednu sezonu.

Španski veteran Žulen Aginagalde ne planira da okonča karijeru. Produžio je lojalnost ekipi Bidasoa i tu će ostati i naredne sezone.

Poljski reprezentativac Kamil Šipšak je posle sjajnih partija ove sezone dobio novi ugovor sa francuskim šampionom PSŽ-om. Ostaje u Parizu od 2025. godine

Izraelski golman Jahav Šamir prešao je u Bundesligu nakon što je napustio švajcarski tim Fadi Vintertur. Potpisao je ugovor sa Mindenom na dve sezone.

Bivši francuski reprezentativac Rafael Tervel biće pomoćni trener Martina Ambroša na klupi Đera. Tervel je svojevremeno bio deo Đera dve sezone.

Krina Pintea, posle sezone provedene u mađarskom Đeru, vraća se u domovinu i nosiće dres rumunskog ĆSM Bukurešta, nakon što je potpisala ugovor na dve sezone.

Slovenačko desno krilo Jan Jurečič vraća se u domovinu nakon avanture u poljskom timu Visla Plock i potpisao ugovor sa vicešampionom Trimo Trebnjem, pa će mu konkurencija biti Hrvat Filip Glavaš.

Levo krilo Zagreba Valentino Ravnić napustio je šampiona Hrvatske i sledeće sezone braniće boje rumunske Konstance. Prethodno je otišao i David Mandić, pa „plinari” morati da traže nova leva krila.

AEK je produžio ugovor sa kapitenom Panajotisom Nikolaidisom, a posle Mandalinića pojačao se još jednim Hrvatom sa bundesligaškim iskustvom. Reč je o desnom beku Nikoli Jukiću, koji dolazi iz Mindena i potpisao je na jednu sezonu.

Desni bek Porta Diogo Silva ovog leta napušta portugalskog šampiona i karijeru će nastaviti u Danskoj ili Španiji. Kolding i Ademar Leon su zainteresovani za njegove usluge.

Golman reprezentacije Rusije i Čehovskih medveda Dmitrij Pavlenko produžio je ugovor sa ruskim šampionom na još tri sezone i ostaće u klubu do 2025. godine.

Poljski vicešampion Visla Plock angažovao je novog golmana. Reč je o 22-godišnjem norveškom golmanu Tomasu Langerudu iz Hasluma, koji je potpisao ugovor koji će stupiti na snagu 2023. godine i važiće do 2026. godine.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here