TRANSFERI – Rikanović i Rožić u Krivaji, Tepić potpisao za Slobodu!

0
605

Golman Dejan Rikanović, posle dve sezone na golu Struge, odlučio je da se ovog leta vrati u domovinu. On će braniti gol bosanskohercegovačke Krivaje, kojoj je obećao jednogodišnju vernost. Rikanović, koji je imao odlične partije za Strugu u makedonskoj Superligi, dolazi iz brčanske Lokomotive u kojoj je branio do 2021. godine. Potom je jednu sezonu proveo u Sport klubu Katar, da bi došao u Makedoniju, gde je ostao dve sezone.

Krivaja iz Zavidovića je predstavila Milenka Rožića kao novo pojačanje na poziciji pivotmena. Ovaj dvadesetogodišnjak u Zavidoviće dolazi iz ekipe Borca iz Banjaluke gde je kao osamnestogodišnjak pre dvije godine stigao iz ORK Banjaluka. Rožić je svojevremeno dobijao pozive na okupljanja reprezentacije Srbije međutim trenutno nastupa za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

U Krivaji će naredne sezone ostati Danis Kovačević i Amar Demirović. Danis igra na poziciji golmana dok će Amar pokrivati poziciju pivotmena.

Božo Tepić pridružuje se Slobodi nakon uspešnih sezona u RK Borac i RK Leotar. Tepić je rođen 2002. godine i igra na poziciji desnog beka. Njegov dolazak u Slobodu označava važan korak u njegovoj karijeri, kako za mladog sportistu tako i za sam klub. Tepić je već pokazao svoj potencijal igrajući za Borac i Leotar, gde je stekao iskustvo i svojim veštinama doprineo uspešnim rezultatima svojih ekipa. Tepićev potpis za Slobodu označava snažan korak prema napred za klub koji nastavlja da jača svoj tim kako bi ostvario ambiciozne sportske ciljeve u nadolazećim sezonama. S nestrpljenjem se očekuje njegov doprinos na terenu i integracija u novu sredinu koja će mu pružiti priliku za daljnji lični i profesionalni razvoj.

Reprezentativac SAD-a, Amar Amitović, novi je rukometaš Vogošće. Amitović u Vogošću dolazi iz Krivaje gde je nastupao poslednje dve sezone. Igra na poziciji levog beka a u svojoj dosadašnjoj karijeri pored matičnog Kaknja nastupao je za Krivaju i Slogu iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja.

Mostarski Zrinjski je predstavio novo pojačanje. U pitanju je Branko Boškić koji dolazi iz Sloge (Gornji Vakuf / Uskoplje).

Zrinjski je na društvenim mrežama predstavio stručni štab za narednu sezonu. To su trener Bernard Mandarić, kondicioni trener Damir Zadro i fizioterapeut Leo Vidović koji ostaju u Mostaru do 2026.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here