TRANSFERI – Rasmusen odlazi iz Rumunije – Džek Turin potpisao za Porto!

0
303

Bivši trener Vardara Kim Rasmusen ne može dugo da ostane na jednom mestu. Ambiciozna rumunska ekipa Glorija Bistrica, koja ima veliki budžet, ali loše rezultate – samo četiri pobede u deset mečeva, odlučila je da se rastane od danskog stratega. Rasmusen je prethodno bio selektor Mađarske, Crne Gore, a potom i trener Lublina…

Desni bek Esbjerga i reprezentacije Danske Mete Tranborg produžila je ugovor sa sadašnjim timom do 2025. godine. Tranborg je došla prošle godine iz Odensea.

Bundesligaš Gepigen produžio je ugovor sa trenerom Harmutom Majerhoferom na naredne tri sezone. Majerhofer je u Gepingen došao iz Bitighajma 2017.

Štutgart, za koji igra makedonski reprezentativac Žarko Peševski, angažovao je novog kružnog napadača za narednu sezonu. Reč je o članu GOG Gudmea – švedskom internacionalcu Oskaru Bergendalu, koji se obavezao na trosezonski ugovor sa Bundesligašem.

Srednji bek reprezentacije Mađarske i Mošonmađarovara Ester Tot ostaje u timu i u narednom periodu. Tot se zaklela na novu trogodišnju vernost Mošonmađarovaru.

Portugalski šampion Porto angažovao je novog desnog beka za sledeću sezonu. Nakon što je postalo jasno da Mbenge odlazi u Bundesligu, uprava Porta je odmah pronašla zamenu. Reč je o švedskom internacionalcu Džeku Turinu, koji ima 22 godine i igra za Skovde, a potpisao je ugovor na tri sezone.

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here