TRANSFERI – Proleter angažovao Milića, Antić ostaje u Kraljevu!

0
841

Zrenjaninski Proleter nakon angažovanja nekoliko mladih nada srpskog rukometa je nastavio da ojačava roster za narednu sezonu. U klub dolazi Srđan Milić koji je bio „zvezda“ prošlog prelaznog perioda gde su veliku bitku vodili Goč Merkur iz Vrnjačke Banje i Ub. Milić je ove sezone odigrao 12 utakmica na Ubu gde je postigao 68 golova ali nije uspeo da se zadrži u Superligi sa ovim klubom. Srđan Milić je svoju karijeru počeo u ekipi Rastimo da bi potom igrao za Vojvodinu, Metalac (Futog), Jugović i Goč Merkur odakle odlazi na Ub.

U Metalcu iz Kraljeva će i naredne sezone igrati iskusno levo krilo Vladimir Antić. On je ove sezone odigrao 9 utakmica i postigao je 35 golova. Antić je u karijeri branio boje matične Morave (Velika Plana), Jedinstva 1974 (Krnjevo), Jagodine, Zlatara (Nova Varoš), i Smedereva.

Loznica koja je ponovo maestralno odigrala sezonu je najavila da naredne želi da se popne stepenik više. Nakon nekoliko pojačanja, u klubu ostaje mladi srednji bek Matija Lakić. On je ove sezone odigrao 5 utakmica i postigao 16 golova. Lakić je u svojoj karijeri igrao za Novi Beograd, Gučevo (Banja Koviljača), Višegrad i Mačvu (Bogatić).

Bor za narednu sezonu planira da zadrži i mlade igračice. Izdanak škole rukometa je ostala verna klubu. U pitanju je Mila Tomić koja je ove sezone odigrala 17 utakmica i postigla 6 pogodaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here