TRANSFERI – Petar Golubović ostaje u Goraždu, Šukiću i Kneževiću prija Trebinje!

0
497

Goražde je nakon angažovanja Harisa Pleha, zadržalo Elmira Građana a sada je ozvaničen produžetak saradnje sa mladim Petrom Golubovićem. Goražde će ozbiljno računti na momka koji je ponikao u Crvenoj zvezdi a potom je igrao i u Gradačcu.

Leotar je produžio saradnju sa Željkom Šukićem. Igrač sa velikim iskustvom je ove sezone pružao sjajne partije u Trebinju te Leotar nije čekao i ponudio je novi ugovor sjajnom levom beku. Šukić je u karijeri branio boje Radničkog (KG), Rudara (Kostolac), Spartak Vojputa (Subotica), Vilja de Arande (Španija), Dobove (Slovenija) i Makabi Tel Aviva iz Izraela.

Baš kao i Šukić, istim kolosekom ide i Marko Parežanin. Jedno od najboljih desnih krila nije se dvoumio i ostaje u matičnom klubu.

Paraf na produženje saradnje stavio je i golman Miloš Knežević. Pored Leotara iskusni golman je branio boje Sintelona (Bačka Palanka), Partizana, Proletera, Crvene zvezde (Mokrin), Sloge (Doboj) i Kikinde Grindex.

Iskusni pivotmen takođe neće promeniti sredinu. Radovan Uljarević ostaje u plavo – belom dresu i pokušaće da pomogne Leotaru da ostvari što bolji plasman. Uljarević je pored Leotara igrao za Slogu iz Doboja, Slogu iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja a nastupao je i za reprezentaciju BiH od U15 do U21.

Leotar će naredne sezone biti jači za Mirka Mišetića. Igra na poziciji levog krila i seniorski je reprezentativac Bosne i Hercegovine. U dosadašnjoj karijeri je nastupao za Izviđač, Međugorje, Zrinjski i Slobodu odakle upravo dolazi u Trebinje.

Iskusni kapiten Aleksandar Milojević igraće i naredne sezone u Trebinju.

Leotar su napustili Ivan Petrović i Đorđe Kukić.

Slavko Previšić će i naredne sezone nositi dres Krivaje iz Zavidovića. Rođeni Čapljinac je u svojoj karijeri igrao je za Metković i Iskru.

Pored Previšića u crvenom dresu ostaje i Faris Telalović na kog će Krivaja ozbiljno računati u budućnosti. Svoju afirmaciju je stekao u ekipi Čelik Juniora iz Zenice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here