TRANSFERI – Mike Jensen pojačao Vesprem, Leo Masijel u Bidasoi Irun!

0
270

Rumunski Rapid Bukurešt, gde će od leta igrati Sara Ristovska, produžio je ugovor sa kapitenom Elizom Bučeski na još dve sezone i kapiten će ostati u klubu najmanje do 2025. godine.

Rumunski šampion ĆSM Bukurešt saopštio je da je postignut dogovor sa Inger Smits. Reprezentativka Holandije, koja igra za nemački Bitighajm, potpisala je ugovor na dve sezone.

Reprezentativac Danske, golman Mike Jensen braniće od leta gol mađarskog velikana Vesprema. Jensen je trenutno golman Benfike, a ranije je igrao za Balingen, GOG Gudme i Nordsjeland.

Švedska reprezentativka Johana Bundsen napušta domovinu i od sledećeg leta seli se u Nemačku. Aktuelni golman Savehofa potpisao je za šampiona Nemačke Bitighajm ugovor na dve sezone.

Argentinski golman Leo Masijel, posle dve sezone u portugalskom Sportingu iz Lisabona, na leto će se vratiti u Španiju. Potpisao je za Bidasou, a ranije je igrao za Barselonu, Siudad Enkantadu i Oktavio Pilotes Posadu.

Poljski vicešampion Visla Plock produžio je ugovore za narednu sezonu sa srednjim bekom Gergom Fazekašom, koji kao pozajmljen igrač Vesprema igra u Plocku, kao i sa levim krilom Pšemislavom Krajevskim.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here