TRANSFERI – Matej Svržnjak, Tonči Ivanišević i Leon Pavičić potpisali za Sesvete, Tomislav Olić u Trogiru!

0
595

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Damir Kadrić, karijeru će nastaviti u rukometnom klubu Metković – Mehanika. Ovaj 23-godišnji rukometaš igra na poziciji srednjeg beka ali jednako kvalitetno može pokriti i poziciju levog beka. Kadrić je ponikao u Maglaju gde je prošao sve omladinske selekcije a za seniorski tim nastupao je do leta 2020. godine kada stiže u Gračanicu. Nakon dve godine provedene u Gračanici a tada na lični zahtev igrača raskinut je ugovor sa Gračanicom kada se Kadrić vratio u Maglaj. Damir je u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine nastupao za vreme selektora Ivice Obrvana a našao se i na širem spisku selektora Irfana Smajlagići za EHF Euro 2024.

Sesvete je za narednu sezonu angažovalo mladog i perspektivnog igrača Mateja Svrnžnjaka koji dolazi iz Gorice. On igra na poziciji desnog beka. Nastupao je za juniorsku reprezentaciju Hrvatske gde je bio jedan od glavnih igrača u Portugalu pre dve godine.

Nakon Svržnjaka, Sesvete su predstavile i Tončija Ivaniševića koji dolazi iz Trogira. On je u Trogiru odigrao 16 utakmica i postigao je 91 gol.

Leon Pavičić nakon tri godine u Zagrebu je odlučio da promeni sredinu i zaigra za Sesvete. Mladi reprezentativac je rukometom počeo da se bavi u Sisku a u Zagrebu je pružao sjajne partije.

Split koji će naredne sezone igrati u 1. HRL grupa jug je angažovao golmana Tomu Lučina koji je ove sezone branio boje Trogira. On je ove sezone odigrao 23 utakmice i imao je 31 odbranu.

U Trogir je stigao mladi golman Tomislav Olić. On je u svojoj karijeri igrao za Arbanasi, Zadar 1954, Ribola Kaštelu i KTC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here