TRANSFERI – Marin Šipić u Kriens Lucernu – Andreas Holst potpisao za Monpelje!

0
324

Posle sedam sezona u Eks Provansu, francuski reprezentativac Karl Konan prešao je u Monpelje, sa kojim je potpisao ugovor na tri sezone do 2025. godine. Konan je tri puta proglašen za najboljeg defanzivca Francuske lige.

Hrvatski šampion Zagreb ostao je bez Marina Šipića. Zbog male minutaže odlučio je da ode i potpisao je ugovor sa švajcarskim Kriens Lucernom na jednu sezonu, gde od ovog leta igra i Endi Šmid.

PAOK je doveo je još jedno pojačanje pred utakmicu sa Metalurgom u Evropskom kupu. Reč je o brazilskoj pivotmenki Elen Gomes, koja dolazi iz Baja Marea. Prethodno je igrala za Granoljers, Nikobing, Valčeu, Kastamonu, Nant i Koronu Brašov.

Slovenačko Trimo Trebnje dovelo je još jedno pojačanje pred početak nove sezone. Reč je o levom krilu Maticu Pipu, nekadašnjem juniorskom reprezentativcu Slovenije koji dolazi iz ekipe Škofje Loke. Stigao je i Jan Radek iz Mokerca.

Reprezentativac Konga Gotje Mvumbi, sledeće sezone igraće u Trećoj ligi Francuske. Potpisao je ugovor sa timom Antan Šaranta.

Tim solunskog PAOK-a doveo je novog golmana za narednu sezonu. Reč je o Belorusu Pavelu Jarašuku, koji dolazi iz portugalskog tima Madeire.

Francuski Monpelje najavio je potpisivanje danskog levog beka Andreasa Holsta, koji dolazi iz Olborga. Ovaj 27-godišnji Danac ostaće u Monpeljeu do 2025. godine i dolazi kao zamena za Karla Valiniusa koji je prešao u Kil.

Bivši reprezentativac Islanda Arnor Atlason, koji je sada pomoćni trener u Olborgu, od 2023. godine imaće novi izazov u ​​karijeri. On će biti prvi trener Holstebra, sa kojim je potpisao ugovor do 2026. godine.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here