TRANSFERI – Marin Šipić traži novu sredinu – Mario Šoštarić ostaje u PIK Segedu!

0
440

Marin Šipić neće produžiti ugovor sa aktuelnim hrvatskim prvakom Zagrebom i već je u potrazi za novom sredinom. Šipić je ranije bio član Nexe-a, a pre nego što je postao „plinar“ povezivao se sa makedonskim Vardarom i Eurofarm Pelisterom.

Desno krilo Mario Šoštarić obnovio je saradnju sa mađarskim šampionom PIK Segedom i potpisao novi trogodišnji ugovor kojim se obavezuje da će ostati do 2025. godine. Slovenac u PIK Segedu igra od 2016. godine.

Beloruski pivot Dmitri Dačuk, koji je prošle sezone igrao u Meškov Brestu, prešao je u Mašeku, sa kojom će igrati u SEHA ligi. 22-godišnji Dačuk je ranije igrao za ruski Taganrog.

Pored Šoštarića i trenera Pastora, PIK Seged se pohvalio novim ugovorom koji je potpisao reprezentativac Sebastijan Frimel. Levo krilo će ostati u mađarskoj ligi najmanje do 2025. godine.

Vicešampion Slovenije Trimo Trebnje doveo je još jedno pojačanje. Posle levog beka Miljana Ivanovića, ekipu koju predvodi Uroš Zorman pojačaće hrvatski desni bek Krešimir Krešić. Dolazi iz bosanskohercegovačkog tima Čapljina, a u posljednje četiri sezone igrao je za Sesvete.

Pivotmen reprezentacije Zelenortskih i igrač Benfike Paulo Moreno produžio je saradnju sa portugalskim timom na još tri sezone. Moreno će ostati kod osvajača trofeja Lige Evrope do 2025. godine.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here