TRANSFERI – Kolodeti i Pačeko ostaju u Prešovu – Aron Mensing produžio ugovor sa Flensburgom!

0
361

Meškov Brest ima tri nova rukometaša za sledeću sezonu. Reč je o dvojici španskih internacionalaca – Augustinu Kasadu i desnom krilu Gonzalu Perezu Arseu, koji dolaze iz La Riohe i Ademar Leona. Meškovu dolazi i levo krilo Neksea Marin Jelinić.

Levi bek Aron Mensing produžio je ugovor sa Flensburgom na još jednu sezonu i biće deo tima do 2023/24. Danski internacionalac je prošle godine došao iz Holstebra.

Slovački šampion Tatran Prešov obnovio je ugovore sa brazilskim reprezentativcima. Golman Markos Kolodeti i Pedro Pačeko ostaće u Prešovu do 2023. godine.

Španski pivot Ignasio Pekinja braniće boje francuskog Šamberija u naredne tri sezone, odnosno do 2025. godine. U Šamberi dolazi iz Eks Provansa, a u suprotnom smeru odlazi litvanac Gerdas Babarskas.

Rumunski reprezentativni golman Elena Šerban produžila je ugovor sa Dunareom. Šerban će u timu iz Braile ostati naredne dve sezone, odnosno do 2024. godine.

Desno krilo Lars Vajsgerber ostaće u Veclaru naredne dve godine. Vajsberger je do sada odigrao 108 utakmica i postigao 124 gola u Bundesligi.

Desni bek Slovačke Tomaš Urban i desni bek Nemačke Maks Star produžili su ugovore sa Mindenom. Nove saradnje biće aktivne do 2024, odnosno 2025. godine.

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here