TRANSFERI – Ivan Vida potpisao za Selestu – Baptis Bonfon u Tuluzu!

0
385

Levi bek Baptis Bonfon, koji je sezonu počeo u Meškov Brestu u Belorusiji, a završio u Nimu u Francuskoj, imaće novi klub sledeće sezone. Bonfon je potpisao za Tuluz na jednu sezonu, uz mogućnost produženja saradnje za još jednu.

Novi tim u francuskom šampionatu, Selesta, doveo je tri pojačanja za narednu sezonu. Pored srednjeg beka Lukaša Gogolja iz Gornik Zabžea i islandskog golmana Gretara Gudjonsona, za Selestu je na jednu sezonu potpisao i desno krilo Nexea Ivan Vida.

Levo krilo Vojvodine Mladen Šotić, imaće novi izazov u ​​karijeri u novoj sezoni i prelazi u španski Benidorm. Šotić će zameniti svog sunarodnika Ivana Nikčevića.

Sin bivšeg makedonskog reprezentativca Sergeja Turčenka Dmitrij Turčenko, koji je igrao i za Prilep, napustio je estonski tim Viljandi. U novoj sezoni braniće boje finskog Sjundea IF.

Ruski vicešampion moskovski CSKA saopštio je da se na kraju sezone rastaje od pet rukometašica. Reč je o desnom krilu Marini Sudakovoj koja ide u ĆSM Bukurešt, pivot Dragana Cvijić koja prelazi u FTC, levi bek Polina Vedojhina ide u Astrahanočku, desni bek Valerija Maslova takođe u ĆSM Bukurešt.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here