TRANSFERI – Imanol Garsijandija ostaje u Segedinu, Ignasio Bioska u Nantu!

0
187

Desni bek španske reprezentacije Imanol Garsiandia dogovorio je novu saradnju sa mađarskim vicešampionom PIK Segedom i u svom sadašnjem klubu ostaje najmanje do 2026. godine.

Egipatski reprezentativac Mohamed Mamduh braniće boje francuskog Sarana u nastavku sezone. Biće ovo povratak za Mamduha u Francusku, gde je do 2019. igrao za Monpelje, pre odlaska u Dinamo iz Bukurešta.

Ekipa solunskog PAOK-a, pojačala se sa tri rukometaša. U tim je stigao Tabange Čerubin, reprezentativac Gabona, koji je pre pet sezona igrao u Bitolju. Pored Čerubina, PAOK se pojačao i mladim letonskim levim bekom Robertsom Rasansom, koji je došao iz španske Anaitasune, kao i ukrajinskim levim bekom Aleksandrom Tjukinom, koji je došao iz turske Nilufer Burse.

Hrvatska legenda Ivano Balić vratio se u rodni Split i radiće u stručnom štabu svog matičnog kluba. 1998. godine Balić je sa Splitom stigao do finala EHF kupa.

Golman Vesprema Ignasio Bioska od naredne sezone braniće gol francuskog Nanta. Španac, koji je ranije igrao za Ademar Leon, Kadeten Šafhauzen i Vislu Plock, potpisao je ugovor do 2027. godine.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here