TRANSFERI – Četiri igrača ostaju u Slovenj Gradecu, Brozović i Ljevar u Slovanu!

0
352

Nakon trenera Radeta Stojanovića i već davno najavljenog Urbana Lesjaka, u Trimo Trebnje je stigao Matic Pip, dvadesetpetogodišnje levo krilo koje je već igralo u ovom klubu. U svojoj karijeri je igrao za Loku i Grosist Slovan. U Slovanu je odigrao 26 utakmica i postigao 160 golova.

Pored Pipa u Trebnju će igrati i Janez Guček. U svojoj karijeri je igrao RK Dol TKI Hrastnik, Koper i špansku Uesku odakle dolazi u Trebnje. On je za Uesku odigrao ukupno 124 utakmice i postigao 92 gola.

Veliko pojačanje stiže u prestonicu Slovenije. Grosist Slovan je angažovao reprezentativca Hrvatske Iliju Brozovića. U karijeri je Brozović igrao za Metković, Goricu, Zagreb a zatim je branio boje Hamburga, Kila i Hanovera. Ove sezone je odigrao 34 utakmice i postigao je 49 golova uz procenat 69%.

Pored Ilije Brozovića u Slovan stiže i Leon Ljevar iz Ribnice. On je ove sezone odigrao 23 utakmice i postigao 141 gol. On je pored Ribnice branio boje Riječkog Zameta.

Slovenj Gradec još uvek nije angažovao pojačanja za narednu sezonu ali je zadržao nosioce igre. U klubu ostaje kapiten Rok Cvetko, Vid Levc, Kristian Eskeričić i Uroš Štrumpfl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here