Toše Ončev potpisao za Bisinov Fruit Lend!

0
373

Novi superligaš Bisinov aktivno radi na sastavljanju rostera za narednu takmičarsku sezonu, debitantsku u Super ligi.

Ekipa iz Velesa dogovorila je i treće pojačanje, a to je levi bek Toše Ončev, koji dolazi iz Golden Arta, čije je boje branio prošle sezone.

Dvadesetsedmogodišnji Ončev, iz Velesa, preko skopskog Vardara, gde je ostao osam godina, debitovao je kao internacionalac, u francuskom Vernuju. Iz Francuske je otišao u Grčku, gde je igrao za Faikas, a posle godinu dana vratio se u domaći šampionat, gde je igrao za Rabotnički.

U sezoni 2021/22 odlazi u Trimo Trebnje, u Sloveniji, gde je odigrao odličnu sezonu, a potom je igrao za Ohrid, pre odlaska u Golden Art. Sada se vraća u Veles, gde će obući dres Bisinova, koji je prethodno u rodni grad vratio još dvojicu Velesana – krila Zorana Stojanovskog i Martina Dimova.

Nove ugovore potpisali su golmani Nikola Manev i Antonio Mitrevski, koji će zajedno sa iskusnim Slavjanom Paunovim činiti golmanski trio.

U Velesu će ostati i levi bek Viktor Trifunoski, a od ranije su produženi ugovori Filipu Siljanovu, Iliji Tabakovu, Nikoli Dimitrovu i Aleksandru Stojmenovu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here