Tonči Valčić pomoćni trener u PPD Zagrebu!

0
254

Novo pojačanje za početak letnih priprema u rukometnom klubu Prvo plinarsko društvo Zagreb dolazi ovog puta u obliku novog pomoćnog trenera – Tončija Valčića.

Ovaj osvajač evropskih i svetskih medalja s reprezentacijom Hrvatske, profesionalnu karijeru je započeo u Zagrebu, da bi se preko Nemačke i Španije vratio te zadnjih 10 godina karijere proveo među Lavovima gde se i “penzionisao”2018. godine. Ne krije zadovoljstvo novom pozicijom u klubu te je pritom izjavio:

  • Igor me pozvao da se pridužim i ja sam se rado odazvao. Napravila se jedna mlada i dobra ekipa s kojom se treba dosta raditi i trenirati a kroz naš zajednički rad i slično viđenje rukometa ali i sa zajedničkim naporom vidim pozitivan ishod. Jako dobro se poznajemo i s dosta njih sam bio suigrač, doduše nismo radili u trenerskom poslu, ali dijelimo rukometna mišljenja i slažemo se oko tih tema. Nažalost ne idemo na visinske pripreme, ali u Zagrebu ćemo imati sve potrebne uvjete i pokušat ćemo što više vremena provoditi kao da smo na pripremama kroz priču, razgovore i video analize. Dečki su došli spremni i dosta dobro su reagirali na naporan početak. Mi smo si cilj zadali i za doći do njega i napretka treba jako puno rada ali vjerujem u ovu ekipu i stručni stožer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here