Tomi Vozab – “Nema potrebe da igramo ako tribine budu prazne – rukomet se igra zbog gledalaca!”

0
338

I dalje su na snazi mere štaba civilne zaštite Republike Hrvatske pa su tako svi sportski događaji kao i kolektivni treninzi oloženi do daljnjeg. Gromovi dane provode pridržavajući se svih uputstava te odrađujući individualne treninge kako bi i dalje ostali u formi za buduće utakmice za koje se nadamo da će doći što pre.

Tomi Vozab koji se nalazi sa svojom porodicom u Zagrebu je ispričao kako provodi dane u ovom teškom vremenu:

Puno vremena provodim u šetnjama s porodicom

  • Trenutno se nalazim u Zagrebu i situacija je pod kontrolom. Danas je baš i lijepo vrijeme te odrađujem one stvari koje nisam stigao napraviti tijekom rukometne sezone. Dosta vremena provodim s obitelji, a pogotova sa sinom i to vrijeme utrošimo na šetnje, ali poštujemo sva pravila koja nam je nametnula ova pandemija. Također s ocem restauriram stari namještaj i mogu slobodno reći da mi vrijeme jako brzo prolazi.

Nedostaje nam trening s loptom

  • Čujem se redovito s dečkima kao i s trenerima te svakodnevno dobijamo zadatke koje odrađujemo kako bismo ostali u što boljoj formi i reći ću da nam jako dobro ide. Ovakav vid treninga se razlikuje od standardnog po tome što sada ne koristimo loptu. Dosta igrača je kupilo ili nabavilo razne rekvizite za individualne treninge, ali trening s loptom nam nedostaje.

Svi jedva čekamo kraj ove krize

  • Napokon sam se vratio nakon godinu dana izbivanja s terena te sam počeo dolaziti u formu i dobro se osjećati te je, nažalost, došlo do pandemije koronavirusa. Svi jedva čekamo kraj ove krize i povratak na parket, a nadam se da ćemo se vratiti čim prije. Rame mi je i dalje dobro, svakodnevno radim na njemu – vježbama ga jačam i bolovi su prestali.

Koncentrisani smo na individualne treninge

  • Dečki i ja nismo još razmišljali o sljedećoj sezoni pošto smo još uvijek koncentrirani na ovu sve dok nam službeno ne jave što će se dogoditi, također smo koncentrirani i na individualne treninge. Na iduću sezonu ćemo gledati kao i na prethodne – cilj nam je osvojiti što više trofeja i pobijediti u što više dvoboja.

Zavoleo sam ovaj rukometni grad

  • Ugovor s rukometnim klubom Nexe imam do kraja ove sezone i nadam se produženju istog pošto bih htio ostati u Našicama jer sam zavolio ovaj rukometni grad i naše navijače, a znam da još mogu dosta toga dati na terenu.

Sport se igra zbog gledaoca

  • Postoji mogućnost da nastavimo sezonu bez gledatelja, ali sport se igra radi njih. Siguran sam da bi takve utakmice bile bez potrebnog sportskog naboja. S druge strane, ako se bude moralo igrati bez navijača odigrat ćemo i takvu sezonu. Za kraj bih poručio da ostanete doma, da iskoristite ovo vrijeme za druženje s obitelji te čuvajte sebe i druge!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here