Tijeri Omejer – “Imaćemo dobar budžet naredne sezone – Cilj je osvajanje Lige šampiona!”

0
442

PSŽ uprkos velikim ulaganjima, još jednom nije uspeo da ostvari cilj da postane šampion Evrope. Ove sezone nisu uspeli ni da se plasiraju na završni turnir u Kelnu.

Generalni direktor PSŽ-a, poznati bivši golman Tijeri Omejer u intervjuu za “lequipe.fr” sumirao je klupsku sezonu i istakao da nijedan uspeh ne treba potceniti.

  • Sve manje umanjuju značaj titule u domaćem šampionatu. Ponovo smo postali šampioni, ovo je deveti put i osmi po redu. Ne treba potceniti značaj trofeja jer je prvenstvo sve jače. Trener i igrači su zasluženo osvojili prvenstvo i kup. Naravno, svi u klubu su razočarani neuspehom u Ligi šampiona jer je odlučujući pogodak pao u poslednjih pet sekundi. Već osam godina smo u prvih pet klubova u Evropi, važni su doslednost i stabilnost. Za sledeću sezonu ponovo imamo veliki budžet koji će nam omogućiti da se borimo sa najboljim francuskim timovima. Međutim, zbog poreza ne možemo baš da se takmičimo sa poljskim i mađarskim klubovima, ali ovaj problem nije samo u rukometu, rekao je Omejer za “lequipe.fr”.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here