Tihomir Doder potpisao za Jugović!

0
629

Jedan od najvećih miljenika kaćke publike, član zlatne evropske generacije Jugovića, bivši reprezentavac Srbije i igrač sa izuzetno bogatom karijerom, vratio se u klub u kojem je započeo svoju rukometnu biografiju!

Nakon osvajanja Čelendž kupa sa Jugovićem, Doder je otišao u Klub Afrikan, trofejni klub iz Tunisa. Posle igranja u Africi, vraća ce u Evropu, u španski Kangas, zatim makedonski Vardar. Iz Vardara se vraća u Kangas naredne sezone, a godinu dana kasnije, vraća se u Makedoniju, prvo u Vardar, ponovo, a sledeće sezone prelazi u Metalurg.

Naredna stanica u karijeri bio mu je Izrael, gde je jednu sezonu proveo u Hapoel Rišonu, tri sezone u Hapoel Ašdodu, a onda još dve u Makabi Kirjat Mockinu.

Pre povratka u Jugović, poslednji klub mu je bila ponovo ekipa Kangasa koja nastupa u Ligi ASOBAL, jednom od najjačih rukometnih takmičenja u Evropi.

Kvalitet koji poseduje, iskustvo koje je sticao širom sveta i specifičan magnetizam koji ima sa navijačima iz Kaća, kao i samim klubom, pored toga što ga čine važnim pojačanjem, čine i ovo jednom izuzetno lepom rukometnom pričom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here