Tihomir Doder potpisao za Hercegovac iz Gajdobre!

0
951

Rukometaši Hercegovca iz Gajdobre priželjkuju ulazak u Super B ligu. Kako mnogi kažu, ove sezone je dosta neizvesnija PRL “Vojvodina” a Hercegovac je prvi favorit za ulazak u viši rang to jest Super B ligu.

Pored Tice, Karavezića i mnogih drugih, klub je pojačao igrač sa velikim iskustvom. U pitanju je Tihomir Doder koji iza sebe ima veliko iskustvo.

Rođen je u Novom Sadu 1979. godine a prve korake je načinio u Jugoviću sa kojim je osvojio EHF Čelednž Kup u sezonu 2000/01. Nakon sjajnog uspeha zaigrao je u Tunisu za “Club African” a potom je u krenuo severnije i zaigrao za španski Kangas. Na kratko je bio u Vardaru a zatim je ponovo bio uzdanica Kangasa 4 godine. Po sezonu je odigrao ponovo u Vardaru a pridodao je novi klub u CV-u (Metalurg). 2013. je odlučio da se preseli u Izrael i zaigra za Hapoel Rišon Lecion a zatim i za Hapoel Ašdod. Poslednja stanicu u Izraelu bila je Makabi Kirjat Mockin 2019. godine. Kangas je bio u problemima i jurio je opstanak u sezoni 2019/20. To je bio pravi trenutak da se Doder vrati i omogući opstanak u ASOBAL ligi. Veliki bum desio se prošle godine kada je odlučio da se vrati u Jugović koji se vratio u elitu. Najavljen je kao veliko pojačanje ali se nije dugo zadržao u toj ekipi. Sada će se boriti sa ekipom Hercegovca iz Gajdobre za ulazak u Super B ligu.

Što se tiče reprezentativnog iskustva, Tihomir Doder jer predstavljao Jugoslaviju na EP-u 2002. godine u Švedskoj.

U Gajdobru stiže i mladi Boško Živković iz Super B ligaša Inđije.

GLASANJE ZA NAJBOLJE POJEDINCE (SUPER B LIGA)

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here