Tatjana Praštalo i Vesna Todorović dobile poziv IHF-a!

0
615

Banjalučanke Tatjana Praštalo i Vesna Todorović, koje godinama unazad sa uspehom dele rukometu pravdu, pozvane su od IHF-a na Svetsko juniorsko prvenstvo koje se od 22. juna do 3. jula tekuće godine održava u Sloveniji, i ovo je ujedno poziv za polaganje kategorije IHF-a.

O svemu ovome su upoznale predsednika Rukometnog saveza Republike Srpske Marinka Umičevića i u svom dopisu su navele sledeće:

  • Želimo da prvo sa Vama podijelimo ovu vijest, jer ste prije svega Vi zaslužni što je do ovog poziva došlo. Kao što znate, nedavno smo sa Vama pokrenule ovaj postupak, kada ste nam izašli u susret i poslali dopis IHF-u, predlagajući nas za polaganje IHF kategorije. Od srca smo Vam bile zahvalne tada, kao i sada, te želimo da to znate. Za sva testiranja koja se pominju u pismu smo spremne i opravdaćemo Vaše povjerenje.

Marinko Umičević zadovoljan je što su Tatjana Praštalo i Vesna Todorović dobile poziv iz sedišta IHF-a.

  • Ponosni smo na činjenicu što će Tatjana Praštalo i Vesna Todorović biti dio svjetske rukometne smotre i ubijeđen sam da će one uspješno obaviti svoj dio posla. Želim da kažem da je to velika čast za Rukometni savez Republike Srpske, kao i da ću za njihov odlazak u Sloveniju izdvojiti 1.000 maraka – izjavio je Marinko Umičević.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here