Tatjana Brnović – “Očekuju nas dve dobre utakmice protiv Slovenije!”

0
289

Još se nije stišala euforija nakon veličanstvene nedeljne noći u „Morači“, a vreme je za nove mečeve „lavica“ u okviru EHF Euro kupa, takmičenja u kojem nastupaju tri domaćina Evropskog prvenstva u novembru – pored Crne Gore, to su Slovenija i Makedonija, te Norveška kao aktuelni šampion Evrope.

Izabranice selektorke Bojane Popović nakon kratkih priprema koje su u nedelju počele u Podgorici, stigle su u Ljubljanu, gde će igrati protiv Slovenije.

Isti rivali u nedelju će odmeriti snage u „Bemax areni“, a ulaz će biti besplatan.

Biće to okršaji protiv tima koji predvodi bivši selektor Crne Gore Dragan Adžić, a koji je bio bolji od „lavica“ u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Španiji u decembru prošle godine.

Norveška ima maksimalan učinak i osam bodova nakon četiri kola, Slovenija i Crna Gora osvojile su po četiri, dok je Makedonija na poslednjem mjestu bez bodova.

  • Očekuju nas dvije kvalitetne provjere protiv odličnog protivnika. Utakmice su važne za nas zbog uigravanja. Želimo da što spremnije dočekamo Evropsko prvenstvo. Slovenija je kvalitetan rival, sa kvalitetnim igračicama na svim pozicijama. Biće dobra utakmica, izazovna u oba pravca, kazala je Tatjana Brnović.

Crna Gora je na prethodnom Svetskom prvenstvu igrala u grupi sa Slovenijom i izgubila 28:18.

  • U napadu smo tada imali lošu realizaciju, u odbrani smo morali bolje da reagujemo na bekove. Biće važno da odgovorimo u odbrani na njihove kvalitete, a u napadu da budemo fokusirane, kazala je Brnović.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here