Suzana Ćubela ponovo u Medicinaru!

0
663

Rukometašice Medicinara završile su prvi deo prvenstva na ne tako dobroj 7. poziciji sa 3 pobede i 6 poraza gde je uprava Šabačkog kluba odlučila da se pojača za drugi deo prvenstva. Iz Turske je pristigla sjajna Suzana Ćubela koja iza sebe ima velike uspehe. 33-godišnja Valjevka koja je imala dosta poteškoća sa ozbiljnim povredama već je branila boje šabačkog Medicinara a igrala je još i za Zaječar, Jagodinu, Naisu i Radnički Svilajnac a što se tiče inostranih angažmana sjajne partije pružala je u Kopenhagenu i Slagelsu. Što se tiče reprezentacije branila je boje Srbije na Evropskom prvenstvu 2010. godine.

Iskusni strateg Sandra Kolaković rekla je sledeće:

Smatram da sve osim rezultata koji nas sada drži na jednoj sedmoj poziciji a cilj nam je da budemo među prvih šest ekipa je jedina stvar kojom bi u ovom trenutku mogli da budemo zadovoljni. Međutim, postoje stvari koje je klub uradio u ovoj polusezoni počev od prostorija u kojima se nalazimo, našli svoje mesto, zatim organizaciji kluba, formiranje škole rukometa koja sada ima još dve ekipe koje se takmiče u trenažnom ciklusu i jedno veliko zadovoljstvo da ćemo ostvariti naš dugogodišnji cilj koji imamo da negde u Olimpijskoj godini veliki broj igračica bude iz naših pogona.

Nenad Tešić, trener druge ekipe izjavio je sledeće:

Drugi deo prvenstva nam počinje polovinom marta i iskreno se nadam da ćemo uspeti da se plasiramo među prve dve ekipe u Prvoj ligi „centar”.

Novo pojačanje, Suzana Ćubela izrazila je zadovoljstvo što će ponovo zaigrati za šabački Medicinar i dodala:

Opet sam se vratila ovde gde mi je i prošle godine bilo lepo. Došla sam sa jednim cilje da pomognem ekipi i da ostvarimo taj željeni cilj, pripreme teku odlično, zadovoljna sam ali mi malo teže pada jer sedam meseci nisam ništa radila ali ja se iskreno nadam da će sve doći na svoje.

Jovana Perić (kapiten):

Imamo još dve nedelje do početka prvenstva odnosno drugog dela tako da nadamo se da ćemo u tom drugom delu uspeti da ispravimo neke greške iz prvog i uspeti da ostvarimo cilj koji smo malo zabrljali u prvom delu.

Una Obrenović (Kapiten druge ekipe):

Sigurno da je novo i da je teško ali potrudila sam se da sve bude dobro što ukazuje na to dam sam dobila poverenje trenera iz prvog tima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here