Superliga (Ž) – Napredak 12 savladao Naisu!

0
179

Rukometašice Naise poražene su u Kruševcu rezultatom 29:28 (17:13) i po svemu sudeći plasman u plej-of ostaće samo san.

A da on ne bude ispunjen doprinele su bivše rukometašice Naise, Iva Đorđević, Katarina Radović, Jovana Bartošić Atanasković i Tamara Simonović koje su 18 puta zatresle mrežu svog bivšeg kluba. Dešavanja na terenu pokazala su da se Naisa s pravom pribojavala ekipe Napretka, sa kojom je snagu odmerila i u pripremnom periodu. Od tada se promenilo to što se tim iz Kruševca pojačao, a Naisa je oslabljena jer je nekoliko bitnih igračica, u međuvremenu, napustilo klub iz Čaira. Domaćin je većim delom susreta sve konce utakmice držao u svojim rukama. Vodio je na poluvremenu sa 17:13, a razlika je u korist rukometašica Napretka išla i do 7 golova prednosti, nakon početne serije u drugom delu susreta od 3:0.

Naisa je sve vreme jurila rezultat i imala i dobre periode u igri. Zahvaljujući, pre svega mlađanoj Branki Stojanović, koja je sva svoja četiri gola postigla u poslednjoj četvrtini utakmice, Naisa je bila na korak od izjednačenja, ali ne i od pobede. Stizala je Naisa na gol zaostatka, ali snage za preokret nije bilo.

Kruševac, „SC Kruševac“. Gledalaca 150.

Isključenja: Napredak 8 minuta, Naisa 8 minuta.

Sedmerci: Napredak: 4 (3), Naisa 3 (2).

ŽRK NAISA: A.Nedeljković, Ivanović, M.Nedeljković, Konatar, Milošević, Čočaj 4, Zdravković Đorđević, A.Ranđelović, P.Ranđelović, J.Stojanović 9, Nikolić 8, Grujić, Bukurić, B.Stojanović 4, Knežević 3.

ŽRK NAPREDAK-12: Savić 1, Balaban, Stojanović, Nikolić, Momčilović 1, Stekić 3, Atanasković Bartošić 4, Radović 5, Živković, Đorđević 6, Grozdanova, P.Stojanović, Nikolić 5, Simonović 3, Tomić 1.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here