Stefan Trkulja potpisao za Vranje 1957!

0
582

Najjužniji superligaš Srbije, Vranje 1957 nakon produženja ugovora sa trenerom Đorđem Teodorovićem i igračem Mihajlom Denkovićem posle pojačanja Alekse Bukvića, Dejana Zlatanovića, Vladimira Jevtića, Alekse Ivanovića, Bogdana Utvića, Daniela Andonovskog, i Aleksandra Rudića, stigao je Stefan Trkulja koji je već imao prilike da sarađuje sa Teodorovićem.

Stefan je rođen 28. aprila 1998. godine, dolazi sa bogatim iskustvom igranja u različitim klubovima i ligama. Njegov rukometni put obuhvata: RK Sintelon (Bačka Palanka), RK Vojvodina, RK Loznica, RK Metaloplastika, RK Železničar 1949 (Niš), RK Gračanica (BiH), ĆSM Fokšani 2007 (RO).

Pored uspeha na klupskom nivou, Stefan je takođe nastupao za reprezentaciju Srbije na juniorskom prvenstvu 2019. godine u Vigu, (Španija).

Stefan je primarno vrhunski defanzivac, poznat po svojoj čvrstoj i nepokolebljivoj igri u odbrani. Takođe, u napadu pokriva bekovske pozicije i pivotmena, što ga čini veoma univerzalnim igračem.

  • Srećan sam zbog dolaska u klub sa visokim ambicijama, sjajnom publikom i odličnim uslovima. Poznajem rad trenera Đorđa Teodorovića, do sada smo imali uspešnu saradnju. Razgovor sa njim, ciljevi kluba i kvalitetan tim su doveli do lakog dogovora i mog povratka u srpski rukomet. Nadam se najboljim rezultatima i u ovoj sezoni, ističe Trkulja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here