Sonja Barjaktarović – “Vi imate najbolje vino a mi najbolju krv!”

0
381

“Lavice” su pred vratima trećeg uzastopnog učešća na Olimpijskim igrama – sjajnom igrom na startu kvalifikacionog turnira u Podgorici pobedile su prvog favorita Norvešku 28:23. Ova pobeda glasno je odjeknula a mnogi bivši i sadašnji sportisti sa divljenjem su komentarisali još jedno herojsko izdanje devojaka koje su toliko puta izmamile osmeh, iskrenu sreću i suze radosnice.

Jedna od onih koja je ostavila dubok trag u crnogorskom sportu, osvajačice srebra u Londonu i dugogodišnja golmanka Budućnosti, Sonja Barjaktarović, ostavila je na društvenoj mreži Instagram vrlo emotivan komentar nakon trijumfa nad Norvežankama.

  • Kad zasvira pištaljka mi spuštamo koplja i krećemo u napad, a vi viđite šta ćete i đe ćete. Vi imate hiljadu izbora a mi samo jedan. Drugi imaju para a mi imamo sjever istok zapad i jug. Al vidimo vam u očima da biste nam dali sve pare za samo jedan sekund ovoga što mi imamo – mi imamo nas – a to ne damo ni za kakve pare. Vi imate najbolje vino, a mi imamo najbolju krv. Pa da istočimo danas ko šta ima i neka jači popije sve i sjutra se ničega nećemo stidjeti. Moja ekipa!! Idemo dalje sve do medalje! Ponosna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here