Sonja Barjaktarović – “Prija mi rad sa ovom generacijom!”

0
299

Jedna od legendi Budućnosti i crnogorske rukometne reprezentacije – Sonja Barjaktarović vodi pionirke (2008. godište), za sada je sve u redu. Sonja je, naravno, ekspert za rad za golmanima, to je bila njena profesija, a deca, uopšte, mogu puno toga da nauče od devojke koja u kolekciji ima najveću medalju – olimpijsku.

  • Počeli smo sa radom prije desetak dana, ali prije ulaska u salu djevojčice su po planu i programu odradile kondicioni dio priprema. Ovo je jedna talentovana generacija i želja nam je da izvučemo maksimum. Potrudićemo se i da bude tako – kazala je Sonja.

Mlade rukometašice uskoro očekuje nastup u Kodio Pionirskoj ligi. U ekipi je oko 26 rukometašica. Među njima su talentovane golmanke.

  • Za golmane treba vrijeme i strpljenje, a mislim da smo ih do sada, konkretno kompletnu ekipu, naučili nekim važnim stvarima. Pred njima je vrijeme, treba da nauče polako da igraju i znam da ne možemo drugačije bez da razmišljamo o pobjedama. Treba da gradimo pobjednički duh što je najvažnije i da probudimo to kod njh kroz ligu. Vidjećemo koliko ćemo uspjeti kroz utakmice.

Sonja kaže da je zavolela generaciju 2008.

  • Da me nijesu pridobila ne bih bila ovdje i da nije zanimljivo ne bih se bavila ovim poslom. Pronalazim sebe u ovoj generaciji koju ne smijemo da pustimo jer je sada pravo vrijeme za njih. Zaslužuju puno – jasna je Sonja.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here