Slađana Pop-Lazić posetila žensku juniorsku reprezentaciju Srbije!

0
213

Ženska juniorska reprezentacija imala je posebnog gosta u Vrnjačkoj Banji. Stručnom štabu Slavka Krnjajca standardno se pridružila Branka Jovanović koja je uvek podrška juniorskoj reprezentaciji, a posebno koleginici Slađani Đerić, dok je od ovog okupljanja na neki način ponovo u reprezentaciji, Slađana Pop-Lazić.

Legendarni srpski pivot po završetku igračke karijere stekla je trenersku licencu, pa se posle kratkog iskustva u trenerskoj ulozi u Francuskoj i povratka u Srbiji pridružila radu nacionalni selekcija, za sada, kao gost.

  • Utisci su mi izuzetno pozitivni! Jako sam srećna što imam priliku da prisustvujem radu ženske juniorske reprezntacije i da vidim kako se radi, kao i da provedem vreme sa devojkama. Volja za rad im ne fali, rado prihvataju savete, ali i kritike. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam ponovo deo srpske reprezentacije.

Poziv trenera osetila je još tokom igračke karijere.

  • Tokom perioda provedenog u Frnacuskoj, jedna od obaveza bila je i učešće na treninzima mlađih kategorija. Iako sam još uvek aktivno igrala, osetila sam da mi rad sa te strane izuzetno prija. Ne pravim razliku između selekcija sa kojima bih volela da radim u budućnosti jer sam kratko vodila i seniorsku ekipu po zvršetku karijere, ali bih volela da je uvek u pitanju neka takmičarska selekcija, sa određenim rukometnim znanjem kojem bih svojim iskustvom mogla da doprinesem.

Kao neko ko iza sebe ima veliki broj nastupa na velikim takmičenjima, juniorkama pred odlazak na SP ima da poruči:

  • Najbitnije je da pruže svoj maksimum. Kadetskih i juniorskih prevenstava će se uvek sećati kao jednu od najlepših rukometnih uspomena što mogu da potvrdim i zato treba da idu bez opterećenja, a sa verom u sebe i željom da se što bolje pokažu. Žao mi je što nisu imale malo više vremena za pripremu, ali po ovome što vidim, verujem u njih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here